Τα Προϊόντα μας

Πιστεύουμε στην ομορφιά ενός χώρου πράσινης όασης, είτε είναι κήπος,είτε είναι μπαλκόνι ή φυτά σε γλάστρες εσωτερικού χώρου, και θέλουμε να εμπνεύσουμε οποιονδήποτε, οπουδήποτε και αν είναι, να μπορεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει εύκολα τον δικό του προσωπικό παράδεισο.

Εξερευνήστε τις μάρκες μας και βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας στον κήπο.

ΒΙΟΦΥΤ Λιπάσματα

Η αγαπημένη σειρά λιπάσματων!

Δημιουργώντας έναν όμορφο κήπο με λουλούδια ή έναν λαχανόκηπο,η χρήση του κατάλληλου λιπάσματος μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσπάθειές σας.

FLORIAN Λιπάσματα

Πολύχρωμα Λιπάσματα!

Επειδή το κάθε φυτό έχει τις δικές του ανάγκες, όπως γαρδένια, καμέλια τριανταφυλλιά,τα ειδικά λιπάσματα σε κόκκους ή σε υδατοδιαλυτή μορφή είναι η απαραίτητα τροφή τους!

ΒΙΟΦΥΤ Φυτόχωμα

Γόνιμο Φυτόχωμα!

Τα φυτά σας αξίζουν το καλύτερο φτυτόχωμα και ιδιαίτερη προσοχή για την καλή τους ανάπτυξη! Η σωστή επιλογή,θα υποστηρίξει την ζωτικότητά και την ανθοφορία τους!

FLORIAN Φυτόχωμα

Φυτόχωμα για όλα τα φυτά!

Η καλή ποιότητα του φυτοχώματος είναι ο μοχλός ανάπτυξης και επιβίωσης των φυτών σας, ώστε να προσαρμοστούν αρμονικά στις συνθήκες μεταφύτευσης και ανάπτυξής τους!

ΒΙΟΦΥΤ Σπόροι και Βολβοί

Η μαγεία των σπόρων!

Τι ευχαρίστηση να βλέπεις τα πρώτα φύλλα να βγαίνουν από το έδαφος, να ανθίζουν τα λουλούδια που χρόνο με το χρόνο, είναι όλο και πιο πολλά. Και αυτή η μαγεία γεννήθηκε από σπόρο ή βολβό!

PRIMAVERA

Λιπάσματα, Φυτόχωμα, Σπόροι

Μία ολοκληρωμένη σειρά λιπασμάτων, φυτοχωμάτων, σπόρων λαχανικών και λουλουδιών, Ολλανδικών βολβών που καλύπτει τις απαιτήσεις του ερασιτέχνη κηπουρού!

Private Label

Για το δικό σας Brand!

Είμαστε κοντά σας ώστε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την δική σας σειρά κηπουρικής, ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε λιπάσματα, φυτόχωμα, σπόρους, βολβούς!

Εργαλεία κηπουρικής

Για την κηπουρική και το σπίτι!

Δείτε αναλυτικά τα εργαλεία κηπουρικής, τα εργαλεία τεχνικών κατασκευών και μια συλλογή από χρηστικά αντικείμενα της καθημερινότητας. Σχεδιασμένα για τα ράφια των Super Markets και DIY Stores.