Ποιά φυτά καθαρίζουν την ατμόσφαιρα στο γραφείο?

 Ξέρατε ότι τα φυτά γραφείο μπορούν να " καθαρίσουν " την ατμόσφαιρα ?...Είναι αλήθεια. Όχι μόνο μπορούν τα φυτά να ενισχύσουνι τη συνολική εμφάνιση στο γραφείο, αλλά μπορεί επίσης να μειώσει το άγχος και την εξάλειψη των ρύπων. Υπάρχουν πολλά είδη φυτών για να επιλέξετε, ανάλογα με το χώρο σας και τις συγκεκριμένες ανάγκες. Μερικά από τα καλύτερα φυτά για ένα γραφείο είναι εκείνα που απαιτούν λίγη φροντίδα με λόγο πότισμα και λίπασμα κάθε 15-20 ημέρες. 

  •   Πόθος  - Πόθος προσαρμόζεται καλά σε μια ποικιλία από συνθήκες γραφείου, από τα χαμηλά επίπεδα φωτός σε πιο φωτεινές αυτές.Αυτό το φυτό    εύκολη φροντίδα, με σχήμα καρδιάς, λευκό-splotched φύλλα κάνει μια καλή προσθήκη κάθεται σε ένα γραφείο, ράφι ή τραπέζι.
  •    Philodendrons  - Philodendrons , εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι ορειβάτες, είναι μεγάλη για την προσθήκη ύψος σε μικρές περιοχές. Καθίστε τους σε αρχειοθήκες ή σε κρεμαστά καλάθια. Αυτά τα φυτά είναι εύκολο να αυξηθούν και είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των εσωτερικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένης της περιστασιακής αμέλεια.
  • Κάκτος φυτά - Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, υπάρχει ο έμπιστος κάκτος . Ακριβώς να είστε βέβαιος να κρατήσει βρίσκεται εκεί όπου κανείς δεν είναι πιθανό να κολλήσει.
  • Δράκαινα - Δράκαινα , ή των φυτών καλαμποκιού, είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για την εξάλειψη των ρύπων. Είναι εύκολο να φροντιστούν για και να κάνει ένα μοναδικό σημείο εστίασης ή μονάδα διαλογής.
  • Κρίνος της ειρήνης  - κρίνο ειρήνη είναι επίσης γνωστή για τον καθαρισμό του αέρα. Είναι ανεκτικοί χαμηλό φωτισμό και είναι μια δυναμική καλλιεργητή πάρα πολύ. Ειρήνη λειτουργεί κρίνος καλά για εστίασης ενδιαφέροντος και ελέγχου.
  • Αγγλικός κισσός  - Ivy δεν είναι μόνο εύκολο να αυξηθούν, αλλά και βοηθά στην εξάλειψη μούχλας. Ευδοκιμεί σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον, φαίνεται μεγάλο αναρρίχηση ένα στύλο ή σε ένα κρεμώντας καλάθι.
  • Ομπρέλα φυτό  - Το φυτό ομπρέλα (δέντρο) είναι ιδανική για την παροχή προστασίας της ιδιωτικής ζωής, καθώς μεγαλώνει αρκετά ψηλό. Η ποσότητα του φωτός που υπαγορεύει γενικά τη φροντίδα αυτού του ατόμου - χαμηλού φωτισμού, στεγνωτήρα εδάφους? έντονο φως, περισσότερο νερό.
  • Βοστώνη φτέρες  - Βοστώνη φτέρες μπορεί να προσφέρει μια ωραία πινελιά στο γραφείο όσο βασικές ανάγκες τους ικανοποιούνται. Απαιτούν επαρκή φωτισμό και υγρό χώμα.
  • Αφρικανική βιολέτα - Δεν υπάρχει χώρος; Εξετάστε την αφρικανική βιολέτα . Είναι ένα από τα καλύτερα φυτά γραφείο που μπορείτε να βρείτε. Ενώ αυτά τα χαριτωμένα μικρά φυτά απαιτούν λίγο περισσότερη συντήρηση, όπως άπλετο φως και την υγρασία, είναι μεγάλη για την προσθήκη ενός βουτιά του χρώμα στο θλιβερό περιβάλλοντα γραφείου.

Ρωτήστε τους Γεωπόνους μας

Έχετε απορίες για την φροντίδα των φυτών σας ?

Στείλτε την ερώτησή σας και σύντομα οι γεωπόνοι μας θα σας απαντήσουν!

Όνομα:
Περιοχή:
E-mail:
Ερώτηση:
                                                                    επικοινωνήστε μέσω mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
                                                                                      Social media: